Parking Memorial

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Mc-Hiels

mei 2025

Dit is geen camperplaats, maar enkel parkeerplaats overdag voor campers! Wij hebben op deze parking gestaan. Er staan duidelijk borden dat je s'nachts niet mag blijven staan. Daarom zijn we verder getrokken.

Mientje-en-Bert

mei 2025

wij hebben hier op 26 mei gestaan, alle andere campers vertrokken maar wij hebben een stille nacht hier gehad. het museum was prachtig en de bunker eronder indrukwekkend

GroBo05

sep 2024

we zijn laat in de middag aangekomen er was nog plek, maar volgens de borden mag je hier niet overnachten. mensen naast ons zijn nog wezen navragen bij de memorial. uiteindelijk in de straat aan de andere kant van de weg overnacht. s'avonds laat toch nog even wezen en kijken de slagboom was dicht maar toch nog 9 campers hebben daar de nacht doorgebracht. ik denk dus niet dat daar echt op gecontroleerd wordt. verders geen voorzieningen.

Avenue du Maréchal Montgomery

14000, Caen, Frankrijk

49° 11' 58" N 0° 23' 9" W

49.19935 -0.38573

aparte locatie voor campers aan de rechterkant op de parking Memorial bij het oorlogsmuseum - centrum 3km