Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Water
Stroom (0A)
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Cauvicourt, Frankrijk
Tussenstop in de natuur en geschiedenis – Camper/caravanplaats in Zwitserland/Normandië Kom tot rust en geniet van een ontspannen en gezellige pauze in onze tuin, in het hart van een streek rijk aan natuur en herinneringen. Wij heten u van harte welkom voor een nacht (of langer) in een camper, busje of caravan, in een groene en rustige omgeving. 🗺️ Ideaal gelegen: In de directe omgeving van de herdenkingsplaatsen: Canadese begraafplaats van Sainte-Eau en Poolse begraafplaats van Grimville-Languerie Op een paar minuten van Thuré-Arcourt en Clécy, hotspots voor buitenactiviteiten: kanoën, kajakken, klimmen, wandelen en zomerrodelen 🌿 Wat wij bieden: Een vlakke en goed bereikbare locatie in onze tuin Elektriciteit beschikbaar Toegang tot een terras om te ontspannen Een mini-barbecue voor uw grills met gemak Een jeu de boulesbaan voor een moment van Provençaalse ontspanning Drinkwater beschikbaar 🕰️ Blijf Een ideale tussenstop voor één nacht, of langer, om Zwitsers Normandië op uw eigen tempo te verkennen. 🤝 De receptie Wij heten u van harte welkom en laten u graag kennismaken met ons kleine stukje platteland, met eenvoud en goede humor.
€ 20,00