Perfecte tussenstop, alle diensten behalve ehu voor een muntstuk van € 2 van de plaatselijke bar of supermarkt, geweldig wandelen en het mooie oude dorp Cle'cy vlak bij u👌
Hele mooie plek om te staan, uitzicht op de heuvels. We stonden tot begin van de avond alleen, daarna met 4. Ideaal uitgangspunt voor wandelen en fietsen met mooi fiets/ wandelpad langs de rivier langs de oude spoorlijn. Centrum was nu niet veel te beleven, bakker en kleine supermarkt.
locatie is voor 5 campers wat klein, als de campers een beetje schuin zouden parkeren zouden er 5 gemakkelijk kunnen staan. Punt van kritiek kraan voor afvaltank te reinigen werkt niet 31 mei 2022 . Er is naast de parking ook nog plaats voor 3 campers . voor de rest is het ok.
Rue du Stade
14570, Clécy, Frankrijk48° 55' 8" N
0° 28' 52" W
-0.48111
mairie.clecy@wanadoo.fr
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons