La Nouvelle Histoire

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Geniet van de charme van Normandië, een regio vol met geschiedenis en omgeven door natuurlijke schoonheid. Onze accommodaties zijn gelegen in Graignes, een schilderachtig dorpje naast Carentan. Hier hebben we zorgvuldig een plek gecreëerd waar je kunt ontspannen en genieten van de rust van het platteland. Let op: het sanitair is nog niet beschikbaar

Lees verder

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

lies52

jul 2025

Vriendelijke gastheer, prachtige omgeving. Elektriciteit, maar verder nog geen voorziening voor de camperaar. Geen probleem als je zoals wij maar 1 nacht blijft. In de nabije toekomst komen er meer camperplaatsen en meer voorzieningen. Wij komen graag nog eens terug.

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Rue du Port Saint-Pierre 24

50620, Graignes-Mesnil-Angot, Frankrijk

49° 15' 21" N 1° 12' 48" W

49.25586 -1.2134

Locatie host

Lees verder

Welkom op onze camperplaats in Graignes, bekend van “Het Roer Om”! - Geniet van een ontspannen verblijf in een prachtige omgeving, met als extra luxe onze sauna en hot tub - We kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw verblijf onvergetelijk te maken.