Aire de Camping-Car

• Honden toegestaan

f

faanliekenknaus

nov 2025

ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Honfleur. Op wandelafstand van alle te ontdekken plaatsen in Honfleur. Je kan het busstation vanop de camping zien. Was heel rustige plaats en we hadden geluk dat we langs de waterkant stonden zodat we een hele mooie zonsopgang konden zien. Misschien jammer dat er geen sanitaire voorzieningen zijn zoals een douche maar dat stond wel duidelijk in de omschrijving. Veel plaats, makkelijk op en af te rijden.

Bowdigi

okt 2025

Perfecte plaats inderdaad om Honfleur te bezoeken, buiten sanitair is alles aanwezig, plaatsen ruim genoeg en moet zeggen heel rustig 's nachts ondanks het er nu nog zo goed als vol staat. Ik kan hier zeker mee keven zrker voor 15euro per dag. Met sanitair 5sterren nu 4 en een half

Irishbernie

okt 2025

Perfecte locatie om deze fantastische stad te bezoeken. Haal een kaartje bij de poort en betaal bij de automaat voordat je vertrekt. Er zijn veel EHU's, maar ze zitten snel vol, zelfs op 1 oktober.

Quai de la Tour 15

14600, Honfleur, Frankrijk

49.41924 0.24154

parking bassin de l'est - grote camperplaats bij de haven - beperkt aantal stroomaansluitingen, ongeveer 100x - bij vorst geen waterinname mogelijk - bakker komt op camperplaats, uitgezonderd donderdags - all-in tarief - betalen met creditcard of contant geld - centrum 800m