mooie en rustige parkeerplaats
familie-camping op de heuvel van Etretat - nieuwe toilet- en doucheruimte - binnen- en buitenzwembad - kliffen 2km - centrum 1km
Impasse Domaine Fillastre
76790, Le Tilleul, Frankrijk€ 15,80 • 29 mrt. t/m 19 apr.
€ 17,80 • 20 apr. t/m 28 jun.
€ 26,80 • 29 jun. t/m 30 aug.
€ 17,80 • 31 aug. t/m 5 okt.
€ 12,80 • 6 okt. t/m 25 okt.
N/A
Kortingskaartenmooie en rustige parkeerplaats
Mooie schone camping. Wel redelijk duur maar dan heb je ook alle voorzieningen zoals gratis water, douche, lozen afvalwater etc en de mogelijkheid om pains te bestellen. Rustig plekje dichtbij de Etretat. Prima plek om ook meerdere nachten te staan.
We hebben hier 2 nachten gestaan met onze 2 kids. Prima camping met zwembadje en klein speeltuintje. Prima sanitair. Soort van snackbar, maar alleen de dag hap is te bestellen (elke dag iets anders). Zoals eerder in een review gelezen is het strand prima aan te fietsen, maar ze waren wat vergeten te vermelden. Terug moet je namelijk berg op met een hellingshoek van 10%.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
mooie en rustige parkeerplaats
lees meerImpasse Domaine Fillastre
76790, Le Tilleul, Frankrijk49° 40' 59" N
contact@camping-abijune.com
€ 15,80 • 29 mrt. t/m 19 apr.
€ 17,80 • 20 apr. t/m 28 jun.
€ 26,80 • 29 jun. t/m 30 aug.
€ 17,80 • 31 aug. t/m 5 okt.
€ 12,80 • 6 okt. t/m 25 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine