Camping Abijune

• Stroom (unknownA)

D

DidierBrigitte49

okt 2025

Ik was er eind oktober met een camper voor twee personen en een hond. De kampeerplaats was modderig en de buitenverlichting was 's nachts onbestaande. Er was niets open, behalve de mogelijkheid om de dag ervoor brood te bestellen. De prijs van € 39 voor één nacht is duur. Het enige positieve punt is dat de toiletten goed zijn. Erg teleurgesteld voor het laagseizoen.

anouk.en.erik

sep 2025

Mooie plaatsen, goed sanitair, fijne douches. Een klein zwembad en broodjesservice. Wasfaciliteiten en een jeu de boulesbaan. Het restaurant was gesloten, maar een foodtruck tussen 18:00 en 19:30 uur was een aangename verrassing. We betaalden € 31 voor een plaats zonder elektriciteit. De prijzen in de campercontact-app kloppen niet.

Martinis_en_route

jul 2025

Waardeloze plek gekregen terwijl we al lang vantevoren gereserveerd hadden. Vervolgens afgeblaft door receptionist toen we om de een andere plek zochten.

Impasse Domaine Fillastre

76790, Le Tilleul, Frankrijk

familie-camping op de heuvel van Etretat - nieuwe toilet- en doucheruimte - binnen- en buitenzwembad - kliffen 2km - centrum 1km

29 mrt t/m 19 apr

20 apr t/m 28 jun

29 jun t/m 30 aug

Toon alle tijden en prijzen