Camping Oasis

• Honden toegestaan

• Stroom

Kermy_evda

okt 2025

Wij stonden direct aan de duinen, pracht locatie. Bij receptie spreken ze Engels. Camping zelf wat verouderd, sanitair niet super schoon maar voldoet. Sanitairgebouw midden op camping verwarmd met kacheltje. Begin oktober betaalden wij 20,50 p/n. In centrum dorpje nog enkele restaurants geopend. 2 bakkers en een Carrefour met goed assortiment. Centrum op loopafstand. Uitzicht 5 sterren waard.

Darling

aug 2025

Voor de 2e x op deze camping. Vriendelijk ontvangst. mooie plek, niet op de duinenrij, die was vol. Je loopt zo het strand op en 10 min wandelen naar het centrum. camping Point du jour heeft animatie! Daar hebben we ons gewoon aangesloten. Leuk! 3sterren omdat het sanitaire gebouw zo oud en armoedig aandoet. Zo jammer, maak er wat van, zou ik zeggen.

C-de-Groot

jul 2025

Veel vaste staanplaatsen, achterin de camping en camperplekken, fantastisch uitzicht op zee, bovenop duin! strandopgang ernaast, sanitair wat verouderd en ook niet echt heel schoon, maar plek maakte alles goed, zelfs nachtje bijgeboekt. Supermarkt in plaatsje, mooi fietspad andere kant op.Cabourg goed te fietsen, met gezellige winkelstraat met kleine speciaalzaakjes. Helaas werd onze aluminium 2 traps opstap gejat de laatste nacht, lastig. .

Route de Cabourg

14810, Merville-Franceville-Plage, Frankrijk

49° 16' 60" N 0° 11' 25" W

49.28324 -0.19039

uitzicht over zee - je staat met de camper op een duin en loopt zo het strand op - 13 speciale camperplaatsen - broodservice - restaurant - supermarkt 1,5km - openbaar vervoer 100m - centrum 1,5km

1 apr t/m 31 okt