Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Stroom (0A)
Mesnil-en-Ouche, Frankrijk
Mesnil & Une Nuit ✨ Welkom in Normandië! Hier, midden in het platteland van Pays d'Ouche, heten wij u welkom op een weelderig landgoed van 2 hectare, met een grote vijver en ruime privépercelen voor uw busjes, campers of tenten. Van 1 november tot 28 februari zijn wij geopend op een natuurlijke parkeerplaats (€ 5/nacht). ⚠️ De toiletten en de serviceplaats zijn in deze periode gesloten vanwege de koude temperaturen. — Van 1 november tot 28 februari is de parkeerplaats geopend (€ 5/nacht). 🚿 Faciliteiten en serviceplaats gesloten vanwege de winterse temperaturen. 🚐 De staanplaatsen Elke reiziger geniet van een ruimte van minimaal 200 m², in alle rust en privacy. Drinkwater, 10A-elektriciteit en afvalwaterafvoer zijn beschikbaar. 🚿 Comfort Een speciale badkamer voor kampeerders maakt de ervaring compleet en combineert natuur met functionaliteit. 🌿 Ter plaatse • Gîtes, gastenkamers en bijzondere accommodaties voor wie zijn verblijf wil verlengen. • Vriendelijke sfeer en een eenvoudig welkom, net als thuis. 📍 In de buurt • 35 min van Lisieux • 50 min van Deauville, Trouville, Cabourg, Houlgate • 55 min van de D-Day-stranden Hier komen we tot rust, ademen we en genieten we. Of u nu een vanlifer, kampeerder of op zoek bent naar een authentieke plek voor een natuurvakantie, Mesnil & Une nuit staat klaar om u te verwelkomen.
€ 12,00