3,96van 5
  • oktober 2023

te duur voor hetgeen wat geleverd wordt, geen sanitaire voorzieningen. wellicht leuk als je Bordeaux gaat bezoeken, veel arbeidsmigranten op en om de camperplaats. wij vonden 1 nacht meer dan voldoende

• oktober 2023

Goed verblijf, maar geen WiFi aanwezig(daar hoopte ik persoonlijk op). Geprobeerd te bellen met beheerder, maar geen gehoor of belletje terug. Voor de rest een prima plekje! Rustig, mooi groen.

• augustus 2023

Het beste AC-gebied dat we ooit hebben bezocht, het is ideaal.

Bekijk alle 28 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,96van 5

• augustus 2023

Het beste AC-gebied dat we ooit hebben bezocht, het is ideaal.

Aire de camping-car Le Grain