rustige camping - overdekt zwembad - visvijver - emplacement grand confort tegen toeslag beschikbaar - zee 5km - centrum 2km
Route de Socoa 210
64122, Urrugne, Frankrijk€ 30,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenmooie camping, met veel te doen en proper sanitair. wij hadden wel het grote minpun dat er maar 2 plaats meerte kiezen waren( direkt aan receptie, en sanitair) niet zo leuk maar het mooie stadje is goed te doen per electrische fiets.
Rustig, schoon. Veel activiteiten om jong en oud bezig te houden.
Wat een heerlijke camping! Wij hebben daar 2 nachten gestaan op een standaard plek. Ruime plek. In het restaurant pizza gegeten. Lekker. Goed sanitair. Wij hebben € 50,00 betaald incl. 20 uur internet voor € 5,00. Deze camping komt op ons lijstje.👍 Op de fiets naar Saint Jean de Luz. Goed te doen, je bent er zo.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Rustig, schoon. Veel activiteiten om jong en oud bezig te houden.
lees meerRoute de Socoa 210
64122, Urrugne, Frankrijk43° 22' 12" N
1° 41' 10" W
-1.68623
info@larrouleta.com
€ 30,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine