Camping Le Roussillonnais

nov 2025

Ik kwam gisteravond rond 19.00 uur aan en alles was gesloten 😬

Thea en Cees

okt 2025

Prettige grote camping met grote bomen. Vriendelijk personeel, vlakbij t strand en t leuke stadje. Mooie fietstochten in omgeving. We hebben hier met veel plezier gestaan.

Vanlijnden

sep 2025

Fijne en niet dure camping op een vooral super fijne locatie. Plek mochten we zelf uitzoeken en maar 100 meter lopen zat je op het strand. hele leuke omgeving en erg blij met de camping echter maar 4 sterren omdat het sanitair vooral erg krap was. het was op zich wel schoon maar je kan je kont amper keren in de douches en na 10 sec gaat de straal al uit en moet je weer op het knopje drukken en het duurde lang voordat het water warm werd.

Boulevard de la Mer

66700, Argelès-sur-Mer, Frankrijk

let op: buiten de periode 20/06-12/09 is de camping alleen geopend voor campers [dan winkels gesloten] - aparte plekken voor campers - 28 specifieke plekken voor campers, maar tegen toeslag zijn tijdens het seizoen ook de plekken op de camping zelf beschikbaar - quickstop van 17-10u - stad en strand dichtbij