Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Ben je onderweg met je camper en op zoek naar een fijne, goed uitgeruste stop in het zonnige zuiden van Frankrijk? Dan ben je bij Camping Ma Prairie aan het juiste adres. Hier geniet je van ruime camperplaatsen, moderne voorzieningen en een ontspannen sfeer waar je je direct thuis voelt.
Onze speciaal ingerichte camperplaatsen zijn makkelijk toegankelijk en voorzien van alle gemakken die je onderweg nodig hebt. Denk aan ruime staanplaatsen, elektriciteitsaansluiting en een servicestation voor water en afval. Of je nu één nacht blijft of wat langer wilt genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft – bij ons kan het allemaal.
Lees verder

22 aug t/m 28 aug
€ 29,30
2 jul t/m 8 jul
€ 29,30
Toon alle tijden en prijzen