Wij genieten hier. Mooie camping heerlijke rust in september. Grote plaatsen en mochten zelf een plaats uitkiezen. Lekker restaurant met bar erbij, zwembad en de rivier. een echte aanrader.
Leuke camping, echter in september 2021 overvallen door een wantsen plaag. Gaat om de bruin gemarmerde schildwants (bevestigd door de universiteit van Wageningen). Bij thuiskomst heel de camper leeggehaald, alle spullen drie keer nagekeken en camper door gespecialiseerd bedrijf laten behandelen. Die beestjes zaten echt overal.
lees meerleuke camping vriendelijk personeel, lekker eten op de camping ruime plekken. Enigste plaatsaanduiding beetje onduidelijk. Aanrijroute 1 e afslag pakken ( Asphalt weggetje) Verder helemaal top voor ons geweest met Acsi kaart 16 euro per nacht in voorseizoen