Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Stroom (0A)
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Dému, Frankrijk
Ideaal voor reizigers die van de rust en stilte van het platteland houden op een perceel van 2000 m2, de plek is gelegen aan een doodlopende weg weg van de N124 Ongerepte, vredige natuur, omgeven door wijngaarden en groen. De zon schijnt er de hele dag, maar er zijn ook enkele schaduwplekken (afhankelijk van het weer). Alleen het gezang van vogels en kippen tijdens het leggen van eieren zal u aangenaam storen 's Nachts worden de twee hanen ver van de weide geplaatst en om 8:00 uur losgelaten om bij hun hennen te gaan. Betreffende de activiteiten: * wandelroute naar Santiago de Compostela. * Op 13 km afstand ligt de geboorteplaats van de musketier D'Artagnan, "Lupiac", met zijn meer, strand, visplekken en openluchtcafé. In de buurt: * In de zomer kunt u de arena's van Vic-Fezensac en het Latijnse festival bezoeken. * het racecircuit Nogaro op 19 km afstand. * Marsiac en zijn jazzfestival van eind juli tot begin augustus. In het dorp Dému vindt u een bakker, een tankstation met kruidenier, een tabakswinkel, een loterij, een postkantoor, een garage en een jeu de boulesbaan op 5 minuten loopafstand. Overige opmerkingen: Wij boeken direct, maar we vinden het fijn om ruim van tevoren geïnformeerd te worden, zodat we alles zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op uw komst. Dus: welkom!
€ 8,00