2,79van 5
  • mei 2023

cp netjes bij de ingang verzorging water en vuilwater. Plaatsen ruim. Inderdaad geluid van weg. Wij hebben er geen last van gehad. ingang cp goed geen probleem.

• april 2023

Als je gevoelig bent voor geluid dan zijn oordoppen in de enige manier om hier te kunnen slapen. Wat een verkeerlawaai. De cp en het dorpje zijn wel o.k.

• april 2023

Prima plek voor 1 overnachting, naast een stadje met een prachtig historisch centrum. Sanizuil zoals altijd bij Camping Car Park goed. Wij hebben pasje en werkt super handig. Geen last van verkeer gehad.

Clausje

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 24 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
2,79van 5
  • mei 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Aire Camping-Car Park de Elne