Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Stroom (0A)
Douche
Marseillan, Frankrijk
Een camper of caravan kan parkeren op de afgesloten parkeerplaats van mijn villa. De vloer is verhard, met toegang tot water, elektriciteit en de mogelijkheid om cassettes te legen. Gelegen halverwege tussen het centrum van Marseillan - alle voorzieningen - en het strand van Marseillan - alle recreatiemogelijkheden - (fietspad in de buurt). Ik nodig u uit om de website van de stad Marseillan te raadplegen voor een overzicht van de bezienswaardigheden in de zomerperiode. Afhankelijk van het seizoen staan de volgende diensten tot uw beschikking: Toegang tot het privézwembad met strand, buitendouche, barbecue (vuur buiten de barbecue is verboden) Milieuvriendelijke huisdieren zijn welkom. Prijzen: De prijzen variëren afhankelijk van de periode (gebruik van het zwembad) van € 30 of € 40 op basis van de aanwezigheid van 2 volwassenen + 2 kinderen. Voor elke extra persoon of kind wordt een toeslag van € 10,- gerekend. Het huis is ook een BED AND BREAKFAST. Gelegen halverwege het centrum van Marseillan (2,4 km) en het strand van Marseillan (3 km). Beide plaatsen zijn bereikbaar via een fietspad. Omzoomd door oleanders, waardoor er schaduw is. Activiteiten Alle zee-, vrijetijds- en culturele activiteiten, talrijke feestelijke activiteiten in de steden Marseillan en Cap d'Agde - bereikbaar via fietspaden - Observatiepunt van Bagnas op 300 meter afstand - Overige opmerkingen In mijn huis is ook een logeerkamer beschikbaar voor een gezin met twee kinderen - tegen betaling - Ik kan u adviseren over alle activiteiten en vrijetijdsmogelijkheden in ons dorp.
€ 40,00