Campspace in Nîmes

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Nog geen reviews

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Honden toegestaan

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Adres wordt gedeeld na boeking

Nîmes, Frankrijk

Wij heten u welkom in Gard, een prachtig land vol avontuur en ontdekking. U bevindt zich in een doodlopende straat, op 3 km van het stadscentrum van Nîmes, bekend als “klein Rome” met het Carré-huis, zijn arena's, de Magne-toren met uitzicht op de fonteintuinen, het Nîmes Arena-festival, de Férias … Dankzij de geografische ligging kunt u de Pont du Gard, Les Baux de Provence, Arles, Montpelier, Aix en Provence, Avignon, Saint Rémi De Provence, Sète, Île sur la Sorgue, Aigues~Mortes bezoeken, de zee op 1 uur rijden en vele andere mooie steden en dorpen... Kom met de kinderen de Camargue ontdekken met zijn stieren in koetsen, roze flamingo's, beschermde fauna en flora, boomklimmen, speurtochten, het Seaquarium, ezeltochten, zoutduinen... Voor vrijetijdsliefhebbers zijn er tal van wandelingen, golf, Via Ferrata, kano-kajak op de Gardons, padel, kitesurfen, peddelen, windsurfen, bootverhuur….. Als u komt, zijn wij er uiteraard als dat nodig is! Er is geen elektriciteit. Ik zal je voorzien van drinkwater. Wij accepteren alleen honden (kalm en vriendelijk tegenover hun leeftijdsgenoten.) ⚠️ Geen chat! (Mijn hond vindt ze helemaal niet leuk.) 5 dagen zullen weinig zijn om deze regio zo rijk aan ontdekkingen te ontdekken 😉