Leuke ontvangst. Zeer moeilijk om te communiceren, zelfs zonder Frans te spreken. SP is volledig voldoende voor doorvoer. Momenteel vol vanwege de invasie van lokale gepensioneerden! Sanitair past! Omgeving maakt bijna alles goed.
Ideaal om het gezellige centrum te bezoeken op loopafstand. wij betaalden 20 euro inclusief sanitair en stroom. sanitair is wel aan renovatie toe maar heb het wel eens erger mee gemaakt. wij werden wel vriendelijk ontvangen door deze dame. 👌👌
Fantastische plaats op toplocatie. Negatieve kritiek komt hier enkel van Hollanders die de Franse taal niet begrijpen of spreken.
Rue Frédéric Mistral
34250, Palavas-les-Flots, Frankrijk43° 31' 52" N