Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Saint-Martin-Laguépie, Frankrijk
Welkom bij "Belle Vallée", gevestigd in Varen, in een voormalige familieboerderij. 15 minuten van Saint Antonin Noble val, 20 minuten van Cordes sur Ciel en Najac. Het dorpscentrum van Varen ligt op 4 km afstand en beschikt over een minimarkt, apotheek, bar, restaurant, wekelijkse markt en strand. Treinstation Lexos 3 km (20 min lopen) Aan het einde van een doodlopende weg, een rustig hoekje in de natuur, zonder inkijk, met een prachtig uitzicht over de vallei. Privétoegang tot Aveyron, op 3 minuten loopafstand. Activiteiten Privétoegang tot de Aveyron, waar u kunt zwemmen of vissen, op 3 minuten loopafstand. Diverse activiteiten in de omgeving: wandelen, dorp/kasteel bezoeken, klimmen, kanoën, ballonvaren, zwemmen in de Aveyron. OPENINGSDATA 2025: we zijn geopend van juni tot september, afhankelijk van de beschikbaarheid (zie kalender). Voor andere verzoeken kunt u gerust contact met ons opnemen.
€ 10,00