Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Water
Toilet
Douche
Douche
Stroom (0A)
Saint-Paulet-de-Caisson, Frankrijk
Ons pand ligt aan de rand van een mooi, rustig dorp, met een supermarkt, bakker, apotheek, tabakswinkel en restaurants. Voor uw gemoedsrust staat u alleen op de kampeerplaats (1 enkele reservering voor eventueel meerdere tenten, busjes, campers). Wij accepteren geen huisdieren omdat ik katten heb. Veel toeristische bezienswaardigheden in de buurt: Via Rhôna op 4,5 km afstand, de Gorges de l'Ardèche op 5 km afstand, de Cèze-vallei op 15 km afstand, Nîmes, Avignon op 1 uur rijden... Schaduwrijk terrein met een omheind zwembad van 5 x 10 meter. Rustige weg. Eikenbossen beslaan de helft van het perceel. De ligging is ruim en zonder inkijk. Er is weinig verkeer op de toegangsweg naar het pand. De wijk heeft een luchtige verstedelijking (grote percelen). Activiteiten Zwemmen in het zwembad van 18 juni tot eind september. Het is omheind en meet 5 x 10 x 1,50 m. Grote keuze aan natuur- en cultuurtoerisme, binnen een straal van 1 uur (Pont du Gard, Gorges de l’Ardèche, Cèze Valley, Orange, Avignon, wandelpaden, (‘Krokodillenboerderij’, grottentochten...) Wij accepteren maximaal 8 personen. Huisdieren, en zeker honden, kunnen wij niet toelaten aangezien wij katten hebben. De elektriciteitsvoorziening voor de buiteninstallatie (tent, busje, camper, enz.) wordt gefactureerd tegen het op dat moment geldende tarief. Het verbruik wordt gemeten door een goedgekeurde submeter die exclusief is toegewezen aan de installatie van de gast.
€ 13,00