3,64van 5
  • november 2023

gewoon goed voor één nacht dit gebied verliest waarde parkeren 1 wordt het hele jaar door door mensen binnengevallen en begint meer op een sloppenwijk te lijken dan op iets anders

• september 2023

prima plek voor overnachting, 10,- per 24/hour incl elektra. ligging is perfect. ruime plekken.

• augustus 2023

Ik denk dat wij deze dag dikke pech hebben gehad. Sanitairgebouw heel vies, echt geen aanrader op onze dag, hier helaas dan €2,50 voor bijbetaald. Maar de te betalen bedragen zijn dan weer heel goed te doen. €2,50 voor elektriciteit. In totaal €16 voor elektra, sanitair en overnachting.

Bekijk alle 123 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,64van 5
  • november 2023

• september 2023

• augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Aire Ste. Marie la Mer