Camping Baie D’Aunis

harm&stien

jul 2025

Fijne camping 3 nachten gestaan. Vriendelijk personeel. leuk dorpje met winkels en eetgelegenheden. Strand op loopafstand, restaurant bij de camping is prima te doen. Wij komen zeker terug

Een fijne camping, zeer gastvrij ontvangst en pefecte ligging dichtbij supermarkten, winkels, strand. Overwegend Fransen en Engelsen. Ja, s'avond soms even wat herrie van de parkeerplaats van het strand maar valt erg mee. Jeugd wil ook wat zeggen we maar. Verder geen probleem. Restaurant direct aan de camping. Voor het fietsen is het vlak en wandelen is prima. Kortom , we zijn 7 nachten gebleven omdat het ons goed beviel.

depoprjh

jun 2023

Wel 3’5 ster waard deze strandcamping. Veel gasten vanuit de UK hier lijkt wel enclave. Echter geen hinder ondervonden lekker rustig na 22.30 uur Toiletten schoon en fris. voldoende douches en mooi schoon zwembad. Plekken ruim met directe toegang naar strand. Wij betaalden 28’5 euro pn met camper en electra.

Rue du Perthuis Breton 10

85360, La Tranche-sur-Mer, Frankrijk

46° 20' 46" N 1° 25' 55" W

46.34624 -1.432

buitenzwembad - huisdieren niet toegestaan ​​in juli en augustus - restaurant - strand 50m - centrum 300m huisdieren niet toegestaan ​​in juli en augustus -

26 aug t/m 22 sep

3 mei t/m 6 jul

19 aug t/m 25 aug

Toon alle tijden en prijzen