Le Sous Bois

• Stroom

prachtige camping met goede voorzieningen en rustige omgeving vlak bij het strand, niet duur. super met kinderen

fewi

jun 2024

We stonden hier 3 nachten op een vrijwel lege camping, sanitair is oud maar prima. de oude mevrouw beheerd nog steeds de camping. we kinddn kiezennuit 2 plaatsen en savonds stond er een grote camper voor ons, terwijl de hele camping leeg was. Brood halen in longville bij de bakker die dagelijks open is tot 20:00 uur. en ne pas de WiFi op de camping helaas.

A.Sijben

sep 2022

We vonden het ontzettend fijne en rustige camping. Hij ligt mooi in het groen en heeft beschutte plekken. Schoon sanitair, want dat wordt 2x per dag schoongemaakt. Broodjes service met iedere dag lekkere baguettes, croissants etc. De camping ligt 1 km van het strand en het is een mooie wandeling daar naartoe.

Rue de la Haute Saligotière

85560, Les Conches, Frankrijk

46° 23' 42" N 1° 29' 14" W

46.39512 -1.48729

leuke camping - 1km van de zee (te voet door bossen) - broodjesservice - sanitair wat verouderd - supermarkt op 6km - centrum dorp 3km

1 jun t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug

1 sep t/m 30 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!