Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews

Locatie host
Welkom bij Camping La Grand Métairie, een oase van rust en natuur in de Vendée, op slechts enkele minuten van prachtige zandstranden en iconische toeristische attracties. Geniet tijdens uw familievakantie van een unieke ervaring die comfort en een vriendelijke sfeer combineert op onze 4-sterrencamping in Saint Hilaire la Forêt. Profiteer van de vele faciliteiten en activiteiten die de camping te bieden heeft, zoals onze miniboerderij, ons waterpark met buitenzwembad, peuterbad en verwarmd binnenzwembad, onze bar en restaurant, en ons gevarieerde entertainmentprogramma met avondevenementen, een kinderclub en buitenactiviteiten voor het hele gezin! U kunt verblijven in een van onze 126 volledig uitgeruste huuraccommodaties of op een van onze 34 staanplaatsen voor wie van traditioneel kamperen houdt.
Lees verder
Lozen afvalwater
Lozen cassettetoilet
Water
Stroom (10A)
Toilet
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Rue de la Vineuse en Plaine 8
85440, Saint-Hilaire-la-Forêt, Frankrijk