Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Douche
Saint-Ouen-en-Belin, Frankrijk
Wij heten u van harte welkom in ons stukje natuur, midden tussen de natuur en de dieren. Natuur, veilig kampvuur, barbecue, kom heerlijk ontspannen of zet je kamp op om deel te nemen aan de 24 uur van Le Mans, neem een bosbad, ga mountainbiken in de omgeving, ga wandelen... THEMA-AVOND: pizza gebakken op houtvuur, heerlijke Franck-pannenkoeken, plancha... Vrijdag- en zaterdagavond (reserveren 48 uur van tevoren vereist)! Geniet in een groene hoek van de rust, de schaduw en de mini-permacultuurboerderij! Indien u dat wenst, hebben wij een vlak terrein van minimaal 50 m² voor uw schaduwrijke staanplaatsen! De droge toiletten zijn buiten, net als de douche. Stopcontact (je kunt je mobiele telefoon opladen) bij de buitenkeuken. Ook bij de buitenkeuken vindt u drinkwater (warm of koud)! Enkele regels... Zorg dat er om 22.00 uur minder lawaai is. Kinderen zijn welkom Rokers ook als ze respect hebben voor het milieu
€ 9,00