3,86van 5
  • augustus 2023

Camperplaats op zich Top erg mooi maar de eigenaar doet wat moelijk ok plekkie aan te wijzen. Hij zou beter zijn energie kunnen steken om de zaak wat netter te maken erg veel rotzooi bij de receptie op het terrein Om toilet te legen sta je vlakbij het terras niet prettig dus.

• augustus 2023

Ruime plaatsen met zowel zo’n als schaduw. Vriendelijke ontvangst. Lekker brood. Grond erg ongelijk. Camper stellen zonder EP Levelsysteem best een uitdaging lijkt me.

• september 2022

mooie rustige cp. ruime plaatsen met mooi zicht. inderdaad zeer vriendelijke eigenaren. prima voor groter campers, wij 8m en onze buur een Concorde

vdpk

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 45 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,86van 5

• september 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Aire de Castellane Camping-Cars