Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Gréolières, Frankrijk
Max. aantal plaatsen
Speelgelegenheid
Het Domaine de Boiscieux ligt in Gréolières, op een hoogte van 1200 meter tussen de rotonde naar het skigebied Gréolières les Neige en het reservaat Monts d'Azur (bizonreservaat). Het verwelkomt u graag. Het landgoed is een ware groene long, met vele wandel- en fietstochten mogelijk. Ontdek in het PNR (Regionaal Natuurpark) de vele bijzondere dorpjes en hun activiteiten die jong en oud zullen bekoren: via-souterrata, boomklimparcoursen, canyoning, forelvissen, maar ook dorpsfeesten en onze gastronomie... Golfbaan op een half uur afstand. Ons natuurgebied beschikt over droge toiletten. Kampeergas is toegestaan, maar vuurtjes en barbecues zijn niet toegestaan. Onze hondenvrienden zijn NIET TOEGESTAAN omdat wij biologisch boeren. Dankzij onze geografische ligging bevinden wij ons op een van de 25 mooiste plekken ter wereld om sterren te kijken. Dankzij de Maritieme Toegangswegen, het Rhônedal, de Vooralpen en de Alpen, waar deze vier luchtsoorten zich vermengen, profiteert u van een uitzonderlijke luchtkwaliteit. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. Mendy en Marc-Olivier
€ 17,00