Analipsi

• Vuilnisbak

• Douche

Growi

nov 2024

18 november 2024 Momenteel staan we hier al 3 dagen. Het strand is prachtig en het water is nog heerlijk warm. Restaurants zijn gesloten op het strand, open in het dorp. Wij zijn volledig zelfvoorzienend, zoals de meeste campers. Stranddouches zijn intact en het water is goed. Honden: blaffen graag en jagen op motorrijders. We hebben geen last gehad van intimidatie of aanvallen op het strand. Zeer rustig 's nachts. Wij geven 5 sterren voor deze geweldige plek.

halsies

sep 2024

hier 1 nacht gestaan. super plek aan zee. dicht bij heerlijk restaurant waar ik de lekkerste tzaziki ooit heb gehad. stonden met 6 andere campers. lopen wel roedel honden rond die bij alles aanslaan. geen aandacht aan besteed. ze doen verder niks. er is zelf een kraan aanwezig. verder alleen een vuilnisbak. voor ons was het een super stop.

marjaco

nov 2022

Wij waren er eind oktober. Het was erg druk. De politie kwam langs. Ze waren erg onbeleefd en zeiden dat kamperen hier verboden is. Daarna reden ze weer.

242 00, Messini, Griekenland

Rustige gelegenheid met restaurants, stortbaden en schaduw.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!