Redbarn Motorhome Park

Camperplaatsen

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Wat een fijne en rustige camperplek aan zee! We hebben hier één nacht gestaan. Het telefonisch aanmelden verliep soepel en we werden vriendelijk te woord gestaan. De basisvoorzieningen zoals water, elektra en afval zijn goed geregeld. De betaling verloopt via een enveloppe bij de gasflessen. De ingang van de camperplaats was voor ons even zoeken, maar eenmaal aangekomen was het genieten van de mooie ligging.

Go-Dexter

jul 2025

De locatie is een beetje op z’n retour. De struiken zijn inmiddels zo hoog dat het zeezicht is verdwenen. Daarnaast is het onderhoud van het terrein echt achterstallig. Het gras is lang en de kuilen worden niet gedicht. Wel een heerlijke nachtrust gehad. En waar we moesten betalen 🤷‍♂️ Dus een gratis verblijf. Grijs water kan mbv een emmer worden geleegd. En vers water is voorhanden. Op loopafstand is een brandschone toiletunit aanwezig.

Trace04

aug 2024

mooie plek vlakbij het strand. Het was erg druk toen we aankwamen met kegels die plekken reserveerden. Ik dacht niet dat je kon reserveren? we werden gevraagd om door een andere camper te verhuizen toen zijn maat arriveerde, en we hadden het gevoel dat toen ze aankwamen er veel over ons werd gepraat, erg kliekjes, geen andere problemen en een heerlijke nachtrust met het geluid van de golven. Kosten £ 12 Euro via honesty box, zeker de moeite waard. De elektrische punten zijn al bezet, dus verwacht niet dat je ze krijgt.

P36 TD21, Ierland

51° 55' 29" N 7° 52' 21" W

51.92471 -7.87248

parkeren op gras - goed te berijden bij regen - hotel in de buurt voor eten en drinken - gemakkelijke wandeling langs het strand naar de stad Youghal - bij eb ook mogelijk om te fietsen - Youghal 4km

22 mrt t/m 1 nov