Area sosta camper La Divina

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

user742569138

sep 2025

Top locatie. 4 nachten gestaan op deze eenvoudige maar authentieke camperplaats. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Simpel maar schoon sanitair. Campingbaas Ninfo doet alles om je het naar de zin te maken. Van het binnenloodsen van je camper en “uitzwaaien” op de dag van vertrek. Koop vooral de zelfgemaakte witte, rode wijn, limoncello en de olijfolie. Huur voor een paar dagen een scooter bij Ninfo. ideaal om alles te ontdekken!! Aanrader!!!!

Nick&Inge

sep 2025

Fantastische camperplaats! Direct al bij ontvangst was Ninfo,de eigenaar,super vriendelijk en behulpzaam. We hebben een dag een scooter bij Ninfo gehuurd, deze heeft hij zelf staan. Hierop hebben we de hele kustlijn langs gereden. Een dag zijn we met de bus naar Maori gegaan, ook hier wist Ninfo ons alles over te vertellen, heel fijn! De busreis zelf was prima, half uurtje. De faciliteiten waren top en werden elke dag schoongemaakt!

Carthy-Pewo

mrt 2025

Kleine, smalle parkeerplaats. Niet echt geschikt voor grotere campers > 7,50. De reis ernaartoe is erg avontuurlijk. Smalle straatjes, veel bochten en natuurlijk bergop. Primitieve sanitaire voorzieningen. Stroomsterkte slechts 2-3 ampère. Je staat in principe langs de kant van de weg. De prijs van 25€ is veel te hoog voor deze plek.

Strada Chiunzi Ravello

84010, Pietre, Salerno, Italië

Camperparkgebied omgeven door groen op slechts een paar minuten van Ravello en Amalfi - picknick met barbecue - scooterverhuur - bushalte op 350 meter