Camping Zeus

• Lozen afvalwater

camper65‘

4 dagen geleden

De camping ligt op 200 meter van de ingang van Pompeii. Tot zover prima. Helaas is de camping niet geschikt voor kampeerders langer dan 5 meter. Je wordt beperkt door sinaasappelbomen die te laag zijn en te ver in de weg staan van de paden. Dit betekent dat er geen toegang is tot schoon en grijs water. €40 in maart is veel te veel voor dit.

Bert&GerryvW

jan 2026

prachtige camping met super sanitair, douches zij niet ruim maar wel super warm water. mooie plekken zelf in de winter. Een super plek om de opgravingen te bezoeken. Ook een dag Napels is goed te doen, treinstation op 5 min lopen. treinkaartje € 6,60 pp voor een retour. Je kan zelfs je gasfles laten vullen bij de camping s’ morgens de fles brengen en s’ avonds kun je hem gebukt weer ophalen.

Pasajopi

dec 2025

!!!Opgelet. !!!! we moesten een ID kaart afgeven tijdens ons bezoek. Bij het uitchecken zijn wij vergeten de ID terug te vragen. Ze beloven nu al 2 maand lang om die op te sturen, maar ik heb deze nog steeds niet terug. telkens beloven ze vanalles maar er gebeurt niets. Politie is ondertussen op de hoogte.

Via Villa dei Misteri

80045, Pompeï, Italië

Naast ingang opgravingen Pompeï - bar voor de ingang van de camping - halte Vesuviusbus en treinstation naar Napels en Vesuvius vlakbij - centrum Pompeï 2,5km