Area Sosta Camper Comune Della Spezia

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

SergioPeters

okt 2025

Ik weet niet waar alle kampeervrienden verbleven, maar wij hebben niet echt een topnacht gehad. De registratie bij de automaat werkte niet, waardoor we geen gebruik konden maken van de elektriciteit (maar we waren niet de enigen). Dat was echter niet doorslaggevend, want de camping ligt op een industrieterrein met veel verkeer. Helaas hadden we geen keus, want het was al erg laat om te vertrekken.

Campervan-Castaways

sep 2025

Functioneel, uitstekend Sosta-gebied, niet schilderachtig in het havengebied. € 15 24 uur per dag. Toegang met plastic kaart via slagboom, maar vriendelijk personeel helpt met betalen en identiteitsbewijs met foto bij de automaat. EHU (extra). Moderne douches, afwasmachine, toiletten, stortplaats, inclusief vers water, alles schoon. Alleen gebruikt als overnachtingsplek onderweg, 1 uur lopen naar de stad, dus niet gegaan, bus beschikbaar. Nadeel is het verkeerslawaai, afkomstig van twee wegen omdat Sosta ertussenin ligt. 's Nachts was het rustiger tot 6 uur 's ochtends.

Corné&Rian

sep 2025

Fantastische plek om Cinque Terre én de omgeving te verkennen! Om 9 uur aangekomen en gelukkig nog een plek gevonden. Ideaal: 4 km fietsen naar het station en met de trein alle 5 dorpjes bezocht. Druk, ook in september, maar leuk om gezien te hebben. De fietstocht naar Lerici en Tellaro (14 km) vonden wij zelfs nog leuker – prachtig en sfeervol! Op de camperplaats zelf wel wat verkeers lawaai ’s nachts, maar verder een aanrader. 3 nachten gestaa

Via delle Casermette

La Spezia, Italië