Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Onze camping ligt verscholen in het groene achterland van Ligurië, direct aan een rustig riviertje waar je op warme dagen verkoeling vindt. Hier geen rijen caravans of drukke animatie, maar een plek met ruimte, stilte en natuur. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige opzet: genoeg plek om te ademen, én om iedereen persoonlijk te leren kennen.
Veel van onze gasten komen elk jaar terug — soms met vrienden, familie of buren. Sommigen ontdekten ons toevallig en zijn blijven hangen, anderen tippen ons door via via. Wat ze gemeen hebben? De liefde voor eenvoud, natuur en het gevoel van thuiskomen. En dat is precies wat wij willen bieden.
Met vriendelijke groet,

Locatie host
Met vriendelijke groet,
Wij zijn Saskia, Dmitri en Dajo
Lees verder
tussen de Ligurische heuvels - aan een riviertje met veel schaduwplekken
20 apr t/m 30 jun
€ 35,00