3 plekken met stroom - van 19.00 tot 8.00 uur gratis - meer op 1km - centrum 600m
Viale Aldo Moro
22100, Como, Italië€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenladen en lossen lukte niet. elektriciteit slechts voor een paar plaatsen bij de ingang. gebied zonder schaduw. niet aanbevolen bij warm weer. gunstige locatie voor sightseeing.
Goede en veilige plek voor een overnachting. Van 19u tot 8u is gratis. We betaalden 2,30 € voor een overnachting. De dumpmachine voor zwart water werkte niet, hoewel we normaal water kregen. Heel dicht bij het centrum - 6 haltes met bus nr. 7.
Zeer mooie plek net buiten het centrum van Como, (overnachting) was €4 tot 8 uur de volgende ochtend. Ik had geluk en kreeg een speciale camperplaats. Andere campers parkeerden zonder problemen langszij in standaard parkeerplaatsen. Ik zou wel 3 tips geven: 1. parkeer niet naast het volleybalgedeelte van de parkeerplaats (ballen vliegen op voertuigen) 2. De instructies voor de elektriciteitsmeter zijn verkeerd (zie mijn foto) 3. probeer niet over het grijze water te komen
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Voorzieningen passanten
lees meerViale Aldo Moro
22100, Como, Italië45° 48' 10" N
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet