bij sportpark - centrum 500m
Via Giacomo Brodolini
20834, Nova Milanese, Italië€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenExtreem luid. We hebben ons niet echt goed gevoeld, donkere duistere figuren. Brachten de nacht door bij het sportveld 100m verderop. Voor een nacht gaat het.
ff zoeken, maar voor een gratis overnachting een prima plek. Het is een grote parkeerplaats met een put om je water en toilet te lozen. En allemaal gratis.
5 camperplaatsen op een algemene parkeerplaats bij sporthallen / terreinen. Plaatsen liggen aan een heel druk kruispunt,'s Nachts redelijk rustig. 1 plaats is naast het verzorgings-/loospunt.Er zijn kleine afvalbakjes aanwezig. Goede overnachtingsplaats. Geweest op 5-10-2016. WimenGreetje
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
Water
Via Giacomo Brodolini
20834, Nova Milanese, Italië45° 34' 59" N
9.19663
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet