Area sosta Camper Pic-Nic

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

jazzy

sep 2025

Wat al eerder geschreven is klopt helemaal. Toen wij laat in de middag aankwamen kregen wij een rondleiding door het museum en een plaatselijk drankje aangeboden. De beheerder spreekt uitstekend Engels. wij waren de enigste camper. Zeker een aanrader om deze camperplaats aan te doen.

Fritz-Giggle

jun 2025

Het is allemaal al in andere recensies gezegd, dus ik kan alleen maar zeggen dat dit zonder twijfel de meest memorabele plek was tijdens onze reis door Noord-Italië. Angela en Enrique maken de wereld een vriendelijkere en betere plek. Grazie mille!!!

3Musketeers

jun 2025

Ik had niet meer willen hebben. Aardige mensen en een geweldige plek. Ik heb erg genoten van de rondleiding door het museum en het drankje dat we bij aankomst kregen. Douche en toilet waren allemaal schoon. Grijs en zwart water konden op slechts 800 meter van de locatie worden geleegd. Ik kan deze plek van harte aanbevelen.

Regione Valle

14033, Castell'Alfero, Italië

44.98766 8.19865

Camperplaats nabij Museo Etnografico - gebruik GPS-coordinaten - beheerd door culturele vereniging Val di Treu - omgeven door groen en omheind - videobewaking - barbecue en picknicktafels - camperservice nabij het museum - badkamer met douche - gescheiden afvalinzameling - centrum 1.5km