Parcheggio Spiaggia di Berchida

• Vuilnisbak

• Shop of kiosk

Dekens1967

sep 2025

Camper plaats is te bereiken via een onverharde weg van 2.5km is wel te doen. maar voor een overnachting en sta geld voor de dag betaal je €36. maar ik zou alleen de dag pakken. en s avonds ergens anders gaan staan. je wordt er dan werkelijk op gegeten door de muggen. wij hebben de hele avond binnen gezeten en s morgens om 6.00 weer vertrokken. De muggen kwamen zelfs door de horren van de camper heen. maar het strand is werkelijk prachtig.

CICARAM

sep 2025

€ 36 per dag (inclusief elektriciteit) voor parkeren op een onverharde weg in de volle zon vind ik wat overdreven. De openbare toiletten lijken wel bouwplaatsen, en de afvoer van het campertoilet is een complete puinhoop. Alleen al voor dit prachtige strand is het de moeite waard. De parkeerplaats is enorm en staat binnen twee uur vol met auto's. Stel je voor dat je op het strand bent. Interessante opmerking: de straatverkopers zijn hier vaste bewoners geworden en hebben hun eigen kraampjes bij de strandopgang, een soort markt.

MariaSW

sep 2024

Met 18 euro daggeld plus 18 euro nachttarief kwamen we op 36 euro. Naar mijn mening is de prijs te hoog. Ook meerdere kilometers op onverharde wegen zijn niet prettig. Geen mobiele telefoonontvangst! Niets geweldigs aan de plaats. Maar het fantastische strand is zeker de moeite waard om te bezoeken. Er is een douche met water op het strand, wat geweldig was.

Berchida

08029, Thiniscole/Siniscola, Italië

prachtig gelegen aan schitterend strand – geen voorzieningen – geen winkels

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!