Paceco, Trapani, Sicilië, Italië

bij hotel/bar/restaurant - Trapani 4km

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Strada Provinciale 21

91027, Paceco, Italië
    Map
  • € 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

2,11van 5
  • augustus 2021

Geweldige service schone waterplaats bij de coloninnine. Warme douches en elektriciteit inbegrepen in de prijs. € 25 in het hoogseizoen. Van en naar Trapani haven shuttle service € 20 A/r terwijl € 30 voor de kabelbaan. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders

• december 2018

Ik was hier 27 december, ik stond onder een dennenbos zonder verlichting, diensten tot het uiterste van hygiëne, € 20 een beetje te veel voor de periode, misschien voor de zomer zal ook leuk zijn, maar voor deze periode ontmoedig ik

• oktober 2018

Sanitair goed. Plek tussen muren naast hotel. Ook aanloop overig verkeer van hotel/benzinestation. Niet altijd plezant. Na 1 oktober 15 euro all in.

Bram-S

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 9 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Stroom

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
2,11van 5
  • augustus 2021

• december 2018

• oktober 2018

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten