Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Castelfranco Piandiscò, Italië
Stroom
Bijzonder geschikt voor kampeerders, externe diensten zoals elektriciteit en water worden aangeboden, de ruimte bevindt zich midden in een olijfgaard en kijkt uit op onze lavendelplantage die in de maanden juni en juli uitzicht biedt op een fantastische bloei, terwijl de zonsondergangen spectaculair in alle maanden van het jaar, wij doen aan exclusieve verhuur, ook als er ruimte is voor meer campers als ze samen reizen. Het groene gebouw in deze ruimte is ons laboratorium waar we biologische EVO-olie, honing bottelen en lavendel distilleren. Op het platteland maar dichtbij de stad Castelfranco di Sopra. Ook de steden Arezzo en Florence zijn gemakkelijk per trein te bereiken. de ruimte bevindt zich midden in een olijfgaard en kijkt uit over onze lavendelplantage die in de maanden juni en juli uitzicht biedt op een fantastische bloei, terwijl de zonsondergangen spectaculair zijn in alle maanden van het jaar, we maken exclusieve verhuur, zelfs als er Er is ruimte voor meerdere campers als ze samen reizen. Het groene gebouw in deze ruimte is ons laboratorium waar we biologische EVO-olie, honing bottelen en lavendel distilleren. Op het platteland maar dichtbij de stad Castelfranco di Sopra. Ook de steden Arezzo en Florence zijn gemakkelijk per trein te bereiken. De activiteiten - kookles met diner - fotografische trekking
€ 15,00