prima plek om Lucca te bezoeken. mooi plek met privacy en schaduw. sanitair verouderd maar schoon. aardige en behulpzame beheerder. een aanrader dus
Aanrader om de de stad Lucca te bezoeken. De Locatie is top! Je kunt te voet naar het centrum wandelen. Prima te doen! Water en stroom op je plaats. Blokken zijn niet nodig. Het toilet en douchegebouw wordt heel vaak per dag goed schoon gemaakt, het is wat verouderd, maar geen munten of andere gekke restricties. Lekker douchen zolang en warm je wil. Er is ook een 25 meter zwembad, waar je nog wel een kaartje voor moet kopen. WiFi is gratis.
lees meerFijne camperplaats redelijk dicht bij de stad. wij gingen te voet en dat was goed te doen. Wifi werkte heel goed! Andrea is een heel vriendelijke gastheer. Wij komen hier zeker terug!
Via del Tiro a Segno 704
55100, Lucca, Italië43° 51' 0" N