Vallicella

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

de-jonkies

jul 2025

de plekken waren groot genoeg, vlak, sanitair spatzuiver, heerlijke regendouche, restaurant heerlijk gegeten vriendelijk personeel, zwembad heerlijk met deze temperaturen

HenkBern

sep 2023

Zeer vriendelijke ontvangst en netjes in het Nederlands geholpen. 11 Plaatsen voor camper of caravan direct links als het terrein oprijdt. Zeer schoon en vrij nieuw sanitair. Met ACSI Card betaalde we 23 all in. Zeer grote camping met huisjes en clamping tenten, maar heb je geen last van. In het restaurant kan men heerlijk eten tegen betaalbare prijzen. Wel even reserveren van te voren. Aanrader. 👌

Joke-en-Willem

mei 2022

Dit terrein is nou precies de reden waarom er ooit CP’s zijn uitgevonden. Inschrijven voor een nachtje kost je een half uur en de campingbureaucratie wil meer van ons weten dan we zelf weten. We moeten ook een brandmerkpolsbandje dragen. Tussen de honderden ‘glamping’tenten zijn dik tien lastig te bereiken plekjes overgebleven. Totdat ook die worden opgeofferd voor het het grote glampinggeld.

Località Vallicella

58020, Scarlino, Italië