Lago di Braies P4

• Honden toegestaan

Rick-Huidekoper

aug 2025

Prima parkeerplaats om dicht bij het meer te overnachten! Ook wij kwamen even na 16:00 aan en konden zo doorrijden tot deze laatste parkeerplaats direct áán het meer. Wel prijzig, €20 als je minder dan 3 uur verblijft, meer dan voldoende als je alleen het meer wil bezoeken of eromheen wil wandelen. Blijf je langer dan 3u dan is het automatisch €45 voor 24u. Let op: kom je na 18:00 aan dan zijn de parkeerwachters weg en gaat de hoogtebeperking in.

YAMJ

jul 2025

Het is echt een aanrader om hier na 16u aan te komen als de weg open gaat. Het personeel is er tot 18:30, daarna gaat de hoogtebeperking van kracht. Geen voorziening, maar zeker doen! Wij bleven de nacht waardoor we vlak na zonsopgang (6 uur) bij het meer konden zijn. Dan is het meer op zijn mooist! Tot 8 uur geen bootjes, dus een prachtige waterspiegel en nog lekker rustig. Fantastisch!

Ilonaenwim

jul 2025

P4 is met bewaking en zoals hiervoor al staat wrs erg duur. Ook na sluitingstijd toegang tot P3 mits < 2.2 (?) meter, tot 18 uur parkeerwachters. Wij hebben voor volgende dag online ticket gekocht om het park tussen 9-16 uur te betreden. Check door parkeerwachters bij uitrijden en al eerder. Zeer rustig 's nachts en meer overnachters aanwezig. Prachtig rondje meer gelopen, zeker vroeg in de ochtend = rustig. Toilet bij restaurant zat op slot.

St.Veit

39030, Braies, Italië

Lago di Braies 300m - centrum San Vito 3km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!