Camping Lago Di Dobbiaco

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

Dootje1964

jun 2025

2 nachten op deze camping gestaan aan het mooie toblischersee. Goede ontvangst en mooi sanitair. Het meer is niet direkt met camping verbonden, en moeilijk een plekje te vinden om te zonnen. De prijs van campercontact komt niet overeen met wat we betaalden, 2pers met camper en stroom €140. Daarom de 3 sterren wegens te hoge prijs

PdiB

jun 2025

Prima ontvangst (in het Duits), en prima camping. Schoon sanitair. Ook buiten het hoogseizoen aanbevolen om te reserveren; wij hadden geluk en konden 's ochtends 2 dagen boeken voor dezelfde dag. Fietsen mee? Dan naar Cortina en terug; mooie route over een oud spoortraject. Wel aan de prijs...

Venco

jun 2024

Prima en vriendelijke ontvangst. Terrassen camping die rommelig aandoet. Onze camper van 7.40 konden we goed kwijt op de comfortplaats. Er zijn ook premium plaatsen. Restaurants 2x aanwezig. Sanitair oke maar niet luxe. Wij betaalden voor 2 pp 58 € in het voorseizoen. De prijs kwaliteit scoort voor ons 2 sterren. Ik zou doorrijden naar camping Wildberg 1964 30 km verderop.

Località Lago di Dobbiaco 4

39034, Dobbiaco, Italië

prachtig gelegen nette camping - voetpad richting dorp