Agriturismo Orsini

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

bluebus

aug 2024

rij het terrein op, verlaat het gravelpad naar links en rij over het grasveld in flauw naar rechts verder. Daar bevinden zich 4 stroomkasten en alle ruimte om de camper in de schaduw van de bomen te plaatsen. Dichtbij is een waterpunt. Vanuit de camper 2 minuten lopen naar het verfrissende zwembad met....jawel...ligbedden en cabanas! Op 3 minuten een alleraardigst restaurant waarvoor je wel dient te reserveren in het weekend. kortom: TOP!

user380307883

jun 2024

We hadden ons verheugd op de biertjes van de eigen brouwerij. Helaas niets te koop, het bier was op 🤔. Fermentatie proces was gaande, dus dat duurde een aantal dagen. Waarom was we geen voorraad? Deze vraag werd niet beantwoord. Sanitair onder de maat. We betaalden €27 per nacht, wat we wel aan de prijs vonden. Grote plus was het zwembad, wel zelf met een schepnet de beestjes eruit gehaald. Ontvangst rommelig en er is geen indeling van plaatsen.

robertoandretti

aug 2022

comfortabel, zeer schoon en met veel bier?

Strada Regionale 316

Massa Martana, Italië

Locatie bij boerderij met zwembad, restaurant en ambachtelijke brouwerij - gebruik GPS-coordinaten - centrum 2.5km

1 jan t/m 31 mrt

1 apr t/m 30 sep