Agricampeggio Valnerina River

• Speelgelegenheid

H

Hoeki

okt 2025

We kwamen er aan na een bezoek aan de watervallen. Je krijgt korting bij de watervallen als je vooraf incheckt, wat we helaas niet wisten. De plek was absoluut prachtig en gastvrij. We werden begroet met brood en olijfolie en werden 's ochtends wakker met cake en koffie. Het zwembad is momenteel in aanbouw. Het terrein is zeer goed onderhouden. Je ziet dat de eigenaren er veel moeite in steken. We komen graag terug als we er nog eens langskomen.

Inge&Berry_CrosscampT

sep 2025

Charmant rommeltje, hartelijke mensen. En het zit heerlijk in de schaduw van de bomen bij het opbouwzwembad. Prima ligging nabij supermarkt (1,5 km) en een aantal restaurants. Fietsroutes nabij, o.a. naar cascade en fietspad over oude spoorbaan naar Spoleto (leuke plaats!).

Ferd-en-Margo

jun 2025

alhoewel basaal sanitair dat prima voldoet is het een dikke 5 sterren waard. met beperkte middelen maken ze elke leeftijd blij. na opstaan krijg je een espresso met zelfgemaakte cake. bij aankomst brood met eigen olijfolie. komen er kinderen wordt het springkussen opgeblazen. zeer behulpzaam bij vragen. een groot compliment voor de gastdame en gastheer.

Località Capitignano 9

05030, Montefranco, Italië

Kleine familiecamping met veel dieren - prijs is inclusief ontbijt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!