reserveren in winter verstandig - toiletten alleen tijdens openingsuren bar - camperplaats bij ijsbaan en riviertje - bakker open van 09-12 en 15-19u - centrum 200m
Via Pian 1
32020, Arabba, Italië€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartencamperplek is gesloten, slagboom staat open maar geen stroompaal die aangesloten is, toilet legen niet mogelijk en vuilnisbakken ontbreken.
De slagboom stond open, de parkeerautomaat werkte niet. De camperplaats maakt een verlaten indruk. De voorzieningen zijn vervallen, maar het lukte toch te laden en te lozen. Wanneer we hier normaal hadden moeten betalen zou de CP niet meer dan twee sterren krijgen. Omdat wij er gratis stonden geven we er drie.
lees meerPrima plek voor een nacht. mooi uitzicht. toilet lozen en water faciliteiten bij de prijs inbegrepen. 10 euro voor 12uur. 20 euro voor 24 uur
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
32020, Arabba, Italië46° 29' 49" N
€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater