Locatie bij zee - broodjesservice - centrum 1km
Lungomare Adriatico 82
30015, Chioggia, Italië€ 22,80 • 7 apr. t/m 1 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenhelaas sluit deze camping niet op 1 oktober maar op 26 september. exacte openingstijden van 14 april tot 26 september
Een heerlijke relaxe camping. Toen wij er waren 95% Italianen. Strand op loopafstand en heerlijk zwembad om na te spoelen. Chioggia is goed per fiets te bezoeken (3 km). Wij zijn met de rechtstreekse boot naar Venetië gegaan. Aangezien we ‘s avonds onze terugreistijd zelf wilde bepalen hebben we de Vapporeto naar Lido genomen en daar de bus (lijn 11)Tip: neem in Venetië een dagkaart voor de Vapporeto, deze geldt ook voor terugreis naar Chioggia
lees meerEcht Italiaanse camping, met compacte plaatsen. Beheer vriendelijk. Voordelig: voor twee nachten 42,80. Mini-winkeltje. Sanitair schoon, maar wel gedateerd. Er is per sanitairblok één normale wc. Sommige uren mag je niet afwassen…. In de avonduren kan het door animatie luidruchtig zijn. Vergeet niet Chioggia te bezoeken!!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (5A)
Vuilnisbak
lees meerLungomare Adriatico 82
30015, Chioggia, Italië45° 12' 17" N
45.20478
info@campingadriatico.com
€ 22,80 • 7 apr. t/m 1 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine