Heel goed georganiseerd, goede prijs. Je betaalt alles met de kaart die je bij de ingang automatisch krijgt. We hadden op bon aan het eind wel meer specificaties willen zien.
24-7-2023 geheel schaduwrijke CP, alle voorzieningen zelfs wasmachine, koffie automaat, BBQ, en dat nog voor €12,- in 2023! stroom €3,- enige minpunt is WC Frans gat in de bodem. Zeer mooi dorpje Borghetto op 500m lopen! met gezellige restaurants en Italiaans ijs. Top plaats voor deze prijs! Pescheira del Garda op 20 min.
lees meerer zijn al veel positieve beoordelingen dus mijn applaus gaat naar de managers omdat ze weten hoe ze tevreden moeten zijn, ze bieden veel diensten aan meer dan eerlijke prijzen.
Strada Viscontea
37067, Valeggio sul Mincio, Italië45° 21' 19" N