Agricamping Il Parco Dell'Adige

• Honden toegestaan

• Stroom

hendrikus-adrianus

okt 2025

Schitterende plaats,lieve eigenaresse. Wij kwamen daar aan en er was geen plek. Paola zei; wacht maar ff ik ga kijken wat ik kan doen. We kregen uiteindelijk een schitterende geïmproviseerde plek. Het sanitair gebouw is gewoon schitterend, schoon en modern. Lopend goed te doen naar het centrum 2,5 km een echte aanrader als je Verona wilt bezoeken. Een dikke 10.Bakker op loopafstand,bus vlakbij etc. Grazie Paula, a prosima volta Henk en Astrid

Jok

sep 2025

Mooie camperplaats om Verona te bezoeken. Alles top geregeld! Zeer gastvrije ontvangst door Paola 😍

rossieklossie

sep 2025

Heerlijke plek.Alles op loop én veilige fietsafstand.Verona is een fijne stad.Sightseeging,winkelen,mooie fietsroutes alles kan.Mooi en schoon sanitair.Alle medewerkers zeer aardig,behulpzaam(ondanks wanneer als je t verkeerde wasprogramma kiest blijven ze lachen 😜/Paola).Tips en ideeën,niks is tegek.Wij komen zeker terug.Verona is geweldig,al dan niet voor de opera,fietsroutes genoeg om door de Valpolicella wijnstreek.Top!Reserveren aanbevolen.

Via Luigi Galvani 28

37138, Verona, Italië

AgriCamping nabij het centrum van Verona - fietspad en bushalte direct voor de camping.