Auto-camp Prapratno

• Honden toegestaan

• Stroom

CornelisD.

aug 2025

Onbehulpzame mensen aan de receptie. Zoek zelf een boom om onder te staan-mentaliteit. camping is ongezellig en het strand overbevolkt. Wij zijn verder gereden.

FamilieVanBeek1980

aug 2025

Het is een prachtige plek maar prijs-kwaliteit is echt scheef. €170 voor camper, elektra, 2 volw, 1 tiener en 1 kind. Sanitair oud, niet schoon, geen warm water, 24/7 receptie open klopt niet, nachtwaker ligt standaard te pitten begrepen we. We kwamen snachts aan en hebben buiten de camping op een P-plek geslapen. Verder kan je er niet wandelen, ingesloten door wegen, strand bombol en water vrij kou. Helaas al met al een dikke 👎

Noor

jul 2025

Ruime rustige camping, zelf plekje zoeken. Aan mooie baai met klein strand, wat wel vol komt te liggen, ook met locals. Naast camping kun je heel leuk eten boven het water en eventueel wijn proeven bij Jodzep. Sanitair is matig, maar te doen. per nacht betaalden we € 52 voor 2p met auto en daktent.

20230, Ston, Kroatië

ruime en in het voorseizoen rustige camping in olijfgaard, met prima voorzieningen aan een kleine baai met strand.- centrum 3km

1 jan t/m 30 jun

1 jul t/m 30 sep